Despre UnivTest Evaluator IQ Home

Fara indoiala ca majoritatea oamenilor moderni doresc sa stie cat mai mult despre personalitatea si inteligenta lor, despre capacitatile si complexele lor. Multa vreme s-a crezut ca testele pentru masurarea inteligentei pot fi facute numai in prezenta unui personal calificat. Firesc este insa ca fiecare individ sa aiba posibilitatea sa-si calculeze cu destula exactitate propriul coeficient de inteligenta. In acest scop, programele de calculator propun seturi de teste pe care fiecare dintre dumneavoastra le poate parcurge si rezolva asezat comod in fata calculatorului. Singura conditie impusa este intelegerea si respectarea indicatiilor pe care le furnizeaza fiecare aplicatie, in functie de specificul pe care il detine.
Versiune a aplicatiei UnivTest Evaluator, adaptata pentru acest specific, aplicatia contine teste dezvoltate de celebrul psiholog Hans Jurgen Eysenck, pe parcursul unei vieti dedicate cercetarii stiintifice indreptate in aceasta directie. Lucrarea originala, prin profunzimea si valoarea ei stiintifica, reprezinta baza de plecare in explorarea acestui domeniu aparte al psihologiei.
Prezenta versiune ofera, cu mare acuratete stiintifica, 360 intrebari, structurate in 9 grupuri de teste (8 de baza si unul pentru exersare). Prin interpretarea raspunsurilor la aceste teste, coeficientul de inteligenta este determinat cu maxima exactitate.
Produsul este avizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru UnivTest Evaluator IQ Home

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația UnivTest Evaluator IQ Home completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!