Descrierea aplicației

Considerat de multe companii din Romania un sistem ERP robust, SAP este, asa cum ne-au confirmat utilizatorii sai, un sistem foarte complex si nu foarte flexibil atunci cand vine vorba de analiza si raportare.

In cei 10 ani de existenta, Relevance a avut ocazia sa implementeze solutii QlikView la mai multe companii ce utilizeaza SAP si ne-am confruntat cu problema extragerii datelor din multitudinea de tabele SAP, asa incat am decis sa lansam un conector propriu la aceste date. Asadar, a...

Citește tot arrow_forward

Considerat de multe companii din Romania un sistem ERP robust, SAP este, asa cum ne-au confirmat utilizatorii sai, un sistem foarte complex si nu foarte flexibil atunci cand vine vorba de analiza si raportare.

In cei 10 ani de existenta, Relevance a avut ocazia sa implementeze solutii QlikView la mai multe companii ce utilizeaza SAP si ne-am confruntat cu problema extragerii datelor din multitudinea de tabele SAP, asa incat am decis sa lansam un conector propriu la aceste date. Asadar, am dezvoltat propriul conector, pe care l-am lansat in 2014!

Caracteristicile principale sunt:

  • Posibilitatea de a se conecta cu orice versiune SAP de la 4.0B, atat unicod cat si non-unicod
  • Usurinta cu care acceseaza functiile BAPI si alte module de functii ale SAP
  • Trimiterea si primirea de IDocs
  • Utilizarea severului RFC
  • Suporta RFC si SOAP, ceea ce permite integrarea cu orice arhitectura moderna SAP NetWeaver

Pe langa functiile standard se pot utiliza alte capacitati speciale pentru gestionarea eficienta, stabila si securizata a rapoartelor mai dificile din SAP:

  • Citirea obiectelor BW (interogari Bex) cu propriul API
  • Citirea tabelelor SAP direct prin RFC
  • Generarea si executarea codului ABAP ad-hoc

La toate acestea se mai adauga un factor important: pentru ca in dezvoltarea conectorului am folosit tehnologie multi-thread, viteza de incarcare a datelor din SAP este foarte mare. De exemplu, 1.000.000 de randuri se incarca in mai putin de 5 minute.

RLV Connector a fost deja testat si implementat cu succes de catre clientii nostri, beneficiile imediate fiind eliminarea proceselor manuale prin generarea automata a datelor necesare pentru solutia de business intelligence si scaderea, in acest mod, a costurilor atasate detinerii solutiei.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
expertAccounts.com Cloud ERP - Contabilitate

Utilizând platforma cloud computing ERP expertAccounts.com, contabilul dar şi tu ca şi administrator, redobândiţi controlul! Operaţiunile se fac într-un singur loc, centralizat, în care au acces şi colaborează toţi angajaţii companiei, indiferent că sunt pe teren, lucrează la punctul de lucru din Constanţa, din Bucureşti, din Oradea etc. De asemenea, accesul ang....

Microsof Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV este compus din următoarele module: Modulul Management Financiar Modulul Cumpărări Modulul Vânzări și Marketing Modulul Depozit Modulul Producție Modulul Planificare Resurse Modulul Lucrări (Proiecte) Modulul Service Pentru o descriere detaliată a funcționalităților fiecărui modul, vezi Module Dynamics NAV  ....

WinMENTOR ENTERPRISE

Gestiunea bazelor de date se poate face sub orice sistem de operare certificat de Oracle (Windows, Unix, Linux, Solaris - pe server), in timp ce clientii pot lucra pe calculatoare cu sisteme de operare Windows. WinMENTOR ENTERPRISE este destinat utilizarii de catre firme cu profil de comert en-gros si en-detail, constructii, evidenta si audit financiar-contabil, alimentatie publica, prestari servi....