Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Web ERP completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

GreenSoft

Ne-am infiintat in 2004 cu o echipa ce are experienta in domeniul software-ului. De atunci pana in prezent GreenSoft este o companie inovatoare care ofera produse si servicii de cea mai buna calitate pentru aplicatiile cele mai avansate. Misiunea noastra principala este sa oferim solutii fiabile pentru companiile care se confrunta cu presiuni din ce in ce mai mari, atat prin schimbarea frecventa a normelor legislative, cat si a celor care se confrunta cu criza economica. Una dintre solutiile misiunii GreenSoft a fost sa creeze prima versiune Web Based ERP din Romania, inca din anul infiintarii si acum detinem una din cele mai complete si evaluate solutii Web ERP de pe piata. O alta solutie pe care o propunem se adreseaza companiilor afectate de criza economica mondiala si este solutia S.a.a.S. (software as a service). Aceasta solutie dupa cum se stie elimina toate eforturile si costurile administrative din partea clientului.   Si nu avem de gand sa ne oprim aici, ne continuam misiunea sa oferim in continuare pietei de software imbunatatirile tehnologice necesare, ceea ce vrem sa transmitem si prin sloganul nostru "Up-to-date solutions", de unde se poate deduce concret si demonstrat prin portofoliu de clienti pe care ii detinem ca oferim companiilor solutii pentru o evidenta clara asupra activitatii pe care o desfasoara prin metode mereu adaptate timpului in care suntem. GreenSoft prin strategiile sale moderne, sustinute de echipa tanara si dinamica pe care o detine a reusit sa-si pastreze clientii de la prima colaborare, plecand de la premisa ca pentru a castiga consideratie in dezvoltarea oricarui business, trebuie sa mai intai sa oferim "calitate si respect".