Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Software de Administrare a Locurilor de Parcare pentru Primarii completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

XFactorApp

Cele mai spectaculoase proiecte dezvoltate au fost aplicatiile personalizate, care se adapteaza perfect pe conceptul si nevoile specifice de business ale clientului. Ne entuziasmeaza posibilitatea de a da viata unei idei si de a contura tehnologic viziunea clientului. Suntem o echipa tanara si dinamica ce isi propune sa livreze proiecte WEB si Aplicatii Mobile la un nivel inalt de profesionalism si inovatie. Investim in mod constant in echipa, intotdeauna gasim noi segmente in care sa ne implicam si pe care sa le dezvoltam. Ne propunem sa construim relatii durabile de business cu toti colaboratorii nostri in urma experientelor si a proiectelor derulate impreuna.