Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Smart Bill Facturare completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Intelligent IT

Cine Suntem Intelligent IT Sibiu este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de produse software si oferirea de solutii web profesionale. Principalul nostru focus este sa dezvoltam un produs, care sa rezolve nevoi importante de business ale clientilor nostri intr-un mod care sa-i incante.   Smart Bill este cel mai popular program de facturare si gestiune din Romania, la distanta uriasa de orice alt competitor. Este cea mai eficienta unealta pentru emiterea, livrarea si managementul de documente ca: facturi, chitante, avize, proforme, nir, rapoarte de gestiune.  In plus, facilitatile Smart Bill usureaza teribil munca aducand valoare adaugata afacerilor mici si mijlocii.   Calitatea Intelligent IT Suntem una dintre putinele companii locale din domeniul IT cu o rata de crestere de aproape 100% de la un an la altul. Principalii factori care au dus la aceasta sunt: produsele software cu o mare cerere pe piata calitatea produselor si serviciilor oferite un marketing orientat spre client o politica de management eficienta relatiile foarte bune cu clientii calitatea si promptitudinea suportului tehnic preturi avantajoase