Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația SAP ERP si SAP EWM (S/4HANA) completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

SOSTENIA SRL

Cu peste 15 de ani de experiență în afaceri digitale, ajutăm companiile de toate dimensiunile să performeze într-un mediu de afaceri în continuă schimbare. Avem o echipă profesionistă, specializată pe analiză de business, implementare și dezvoltare software. Ne bazăm doar pe soluții mature, recunoscute la nivel internațional, de tip ERP, RPA, ChatBoți Inteligenți, BI sau TMS. Automatizăm procese cu ajutorul Roboților Software UiPath și a ChatBoților inteligenți DRUID; Asigurăm Transformarea Digitală completă prin suita de aplicații SAP; Suntem Odoo Gold Partner, soluție ERP completă care asigură digitalizarea fluxului operațional; Sostenia a fost numită Europe Best Starter în 2022 În procesul de Transformare Digitală, asigurăm toate etapele necesare: 1. Mapăm Procesele de Business Obținem transparență maximă pe fiecare proces și propunem acțiuni măsurabile de  de îmbunătățire 2. Calculăm IGD-ul Indexul Gradului de Digitalizare ne arată în ce măsură compania ta a atins digitalizarea. 3. Plan complet de Transformare Digitală Venim cu un plan complet de acțiuni măsurabile pentru transformarea digitală a companiei tale. 4. Implementare software Indiferent de complexitatea nevoilor companiei tale, avem expertiza necesară pentru a implementa soluțiile software potrivite. 5. Dezvoltare Software Dacă fluxul operațional o impune, putem customiza soluțiile software sau putem dezvolta aplicații de la 0. 6. Suport Tehnic La finalul procesului de implementare, echipa noastră vă stă la dispoziție pentru suport tehnic și mentenanță.