Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația PlanRadar completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

PLANRADAR SOFTWARE S.R.L.

PlanRadar este o platformă digitală SaaS de management de teren premiată, creată pentru documentare, managementul sarcinilor și comunicare, în cadrul proiectelor de construcții și imobiliare. Platforma este prezentă pe tot globul, în prezent activând în peste 65 de piețe. PlanRadar digitalizează toate procesele zilnice și comunicarea în domeniul imobiliar și al construcțiilor. Platforma conectează toate părțile interesate ale proiectului și oferă acces, în timp real, la date valoroase ale proiectului, permițând echipelor să crească calitatea, să reducă costurile și să își realizeze sarcinile mai rapid. Aceasta este ușor de utilizat și oferă avantaje fiecărei persoane implicate în ciclul de viață al unei clădiri, de la contractanți și ingineri până la administratorii de proprietăți și proprietari, cu capabilități flexibile pentru toate dimensiunile și procesele companiei. În prezent, peste 120.000 de profesioniști folosesc PlanRadar pentru a urmări, a se conecta și a rezolva probleme în locație și în afara acesteia. PlanRadar este disponibilă în 20 de limbi și poate fi utilizată pe toate dispozitivele iOS, Windows și Android. Cu sediul central în Viena, Austria, PlanRadar are 18 birouri în toată lumea.