Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația NextUp Salarii completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

NextUp

NextUp este furnizor de solutii software care te ajuta sa faci pasul urmator cu afacerea ta. Pasul catre crestere, scalare, avand mai mult vizibilitate si control. Solutii pe care ti le oferim pentru a-ti creste afacerea:soft integrat de tip ERPsoft de salarizareintegrari cu alte aplicatiicustomizari in softuri (adaugam functionalitati in functie de nevoile afacerii tale)upgrade de suport tehnic si alte facilitatigazduire date pe serveretraining de utilizare soft 8 MOTIVE sa alegi NextUpcastigi timp si economisesti resursesunt pe masura tate bucuri azi si construiesti pentru maineai servicii complete 12h/ziesti informat corect si in sigurantaobtii vizibilitate si controliti oferim un sistem complet pentru a-ti face viata mai usoaraiti oferim un soft potrivit, la costul potrivit NextUp in cifre5.000 de afaceri locale folosesc softurile NextUp95% din clienti sunt fideli 200 automatizari care simplica activitatea zilnica8 miliarde de euro, gestionate anual prin softurile NextUp30.000 de useri lucreaza zilnic in NextUp100.000 de angajati isi primesc lunar salariul prin softul de salarizare NextUpFa pasul urmator cu afacerea ta! Cere un DEMO gratuit sau o prezentare pe www.nextup.ro.