Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația InnoPlanner completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Digital Artflow

Majoritatea solutiilor dezvoltate de compania noastra se regasesc în special in domeniul amenajarilor interioare:  design bucatarii, garderobe, bai, rafturi; implicand atat vizualizari tehnice 2D cat si 3D pentru prezentare finala, sisteme de comanda pentru consultanți, dealeri și potentiali clienti, configuratoare de produse și generatoare de cotatii, site-uri eCommerce, aplicații mobile dedicate si sisteme pentru managementul bazelor de date. Aplicațiile noastre predezvoltate și serviciile de dezvoltare ne ajuta să vă oferim mai multă valoare companiei dvs, reducerea costurilor pentru diferite operatiuni din cadrul afacerii dvs. implementand cea mai potrivita solutie.