Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Heimdal PRO completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Heimdal Security

Misiunea noastra este de a proteja atat utilizatorii casnici, cat si companiile, impotriva atacurilor cibernetice. Pe masura ce numarul atacurilor cibernetice a crescut, iar pierderea de date a devenit o problema majora atat pentru organizatii, cat si pentru utilizatorii casnici, a crescut si cererea pentru o solutie de securitate care sa asigure ca informatiile confidentiale nu ajung pe mana criminalilor cibernetici. Software-ul Heimdal Security a fost dezvoltat in 2011, de echipa de hackeri care a castigat editiile 19 si 20 ale Team Defcon CTF, un campionat mondial de hacking. Heimdal este folosit acum pentru protectia unui numar in continua crestere de organizatii din toata lumea, impotriva atacurilor cibernetice avansate.