Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația EuroJusprudenta completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Centrul Teritorial de Calcul Electronic

Societatea are traditie în domeniul software si relatii de lunga durata cu clientii. Toate aceste aspecte constituie avantaje certec ale societatii oferindu-i o piata de desfacere în dezvoltare.     Consultanta si furnizare de produse software    Soft legislativ - marca LEGIS    Proiectarea de sisteme informatice in domeniul gestiunii economice pentru agenti economici, institutii bugetare si ale administratiei publice (GESCON, PERSAL, SIMEC, ADMIN);     Organizarea de baze si banci de date, servicii de acces la banci de date;     Realizarea de sisteme "la cheie" pentru diverse domenii de utilizare a tehnicii de calcul;     Servicii de prelucrare automata a datelor;     Servicii de posta electronica (e-mail) si alte servicii INTERNET;     Asistenta tehnica in implementarea, intretinerea si utilizarea soft-ului aplicativ si de baza;     Service si intretinere pentru tehnica de calcul si instalatii auxiliare acesteia;     Formare, perfectionare si specializare in domeniul informaticii, biroticii moderne, contabilitate etc.;     Informare si documentare in informatica;     Comercializare tehnica de calcul, consumabile;     Web design. Prin utilizarea aplicatiilor CTCE puteti deveni colaboratorul nostru pe multiple planuri si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si promptitudine. Pana in prezent avem un numar de peste 5000 de beneficiari: institutii publice si de stat, ministere, societati comerciale, societati cu capital mixt si strain, banci, birouri de avocatura si de consultanta, camere de comert, consilii judetene, locale, firme de consultanta si audit etc.