Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Dahna completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

CARDIOSCIENCE

CARDIOSCIENCE a fost lansată în februarie 2018 având drept obiectiv educația medicală continuă în domeniul prevenirii și combaterii bolilor cardiovasculare. desfășoară proiecte de educație medicală pentru medici și pentru publicul larg, cu focus pe componenta de prevenție.Compania a organizat și susținut conferințe educative pentru publicul larg și a produs mai multe materiale scrise și audio-video pe tema prevenirii și combaterii bolilor cardiovasculare. Pentru profesioniștii în medicină CARDIOSCIENCE a creat CARDIOQUIZ, ECGQUIZ și CARDIOCAFE drept rubrici permanente dedicate prezentării, discuțiilor și dezbaterilor pe marginea cazurilor clinice și/sau a ultimelor achiziții în domeniul cardiologiei și nu numai. CARDIOSCIENCE creează, de asemenea și cărți de specialitate dedicate profesioniștilor în cardiologie. Aplicația DAHNA este prima componentă a CARDIOHEALTH CARDIOSCIENCE  SYSTEM, un sistem integrat de aplicații dedicate acoperirii tuturor verigilor componente ale unui stil de viață sănătos.