Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Axifleet completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Axionet Iot S.A.

Suntem o firmă internațională ce oferă o gamă completă de soluții si servicii inovatoare pentru monitorizare la distanță, localizare, prevenție și raportare a vehiculelor și utilajelor, stații inteligente de încărcare pentru mașini electrice si hibride cu plug in, înregistrare în cloud pentru camere de supraveghere, soluții și servicii de IoT.Dacă îți dorești ca afacerea ta să fie una de succes, este esențial să investești corect și eficient în resurse care fac diferența. Monitorizarea și controlul resurselor companiei tale sunt elemente indispensabile, iar noi, cei de la Axionet, te ajutăm să beneficiezi de cea mai bună calitate a produselor și serviciilor de care afacerea ta are nevoie.Specialiștii noștri sunt în permanență preocupați de satisfacerea nevoilor fiecărui client în parte. De aceea, și serviciile furnizate răspund perfect cerințelor clienților, prin adaptarea la nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră. Alegeți soluțiile profesionale pentru controlul și monitorizarea Machine to Machine și Internet of Things.