Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația apiefactura.ro completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Insoftive

Inovatie. Creativitate. Eficienta. Insoftive este o companie romaneasca dezvoltatoare de servicii si produse software specializata in livrarea solutiilor de management integrat. Intelegem ca provocarile afacerii tale sunt unice, astfel ca o abordare de tip one-size-fits-all nu poate raspunde cerintelor unui business aflat in plina ascensiune. Suntem dedicati optimizarii, iar aceasta dedicare caracterizeaza fiecare proiect pe care il desfasuram, inca de la primele secvente de cod pe care le scriem. Credem in optimizare pentru ca o astfel de abordare permite ajustari si adaugiri facile, in functie de rata de crestere a afacerii pe care software-ul dezvoltat de noi te ajuta sa o gestionezi. Ne mandrim cu o echipa pasionata, tanara, creativa, care a acumulat deja o experienta notabila in domeniul dezvoltarii solutiilor custom de software de gestiune, implementand cu success proiectele unui portofoliu international de clienti. Am invatat in toata aceasta perioada cat de importante sunt cererile clientilor, cat de mult ne ajuta in implementarea unui workflow bine inteles si cat de bine ne simtim cand un client multumit ne-a recomandat mai depart