Despre Nexus FuelTank

Managementul intrarilor si iesirilor de combustibil din tancuri se efectueaza prin urmatoarele documente: facturi clienti cu NIR automat pentru intrarea combustibilului, note de transfer intre gestiuni si avize de insotire a marfii pentru iesirea combustibilului, bonuri nefiscale pentru metrologie la intrare si iesire carburant.
Verificarea metrologica a tancurilor de combustibili este posibila prin intermediul tranzactiei de metrologie care se finalizeaza prin listarea unui bon nefiscal cu datele tranzactiei de verificare.
Toate documentele pentru gestiunea fluxului de combustibil pot fi listate in orice moment intr-o pagina speciala de gestiune a documentelor.

Gestiunea documentelor se efectueaza pe ture de lucru pentru a tine o evidenta clara si eficienta a tranzactiilor de combustibil.
La deschiderea unei ture se interogheaza volumul curent al combustibilului din tancuri si operatorul este avertizat de eventualele diferente de volum de la ultima inchidere a turei de lucru, care pot fi cauzate de scurgeri de combustibili sau descarcare/incarcare combustibil fara a fi inregistrat de aplicatia Nexus OilPump ®. La inchiderea turei de lucru se listeaza automat raportul de tura care prezinta o situatie a intrarilor si iesirilor de carburant cu specificarea volumul necompensat si compensat la 15 grade.

Operatorul poate completa datele aferente tranzactiei de intrare sau iesire, client, delegat, masina, gestiune transfer, pret vanzare si achizitie carburant, astfel incat la finalizarea operatiei de incarcare sau descarcare de combustibil documentul aferent tranzactiei sa fie creat si listat automat.
Nexus OilPump ® ofera posibilitatea de a preseta volumul de combustibil compensat sau necompensat si de a opri automat tranzactia de intrare sau de iesire la volumul specificat.

Operatorul detine in orice moment situatia curenta clara a datelor tranzactiei in desfasurare: cantitatea compensata la 15 grade, cantitatea necompensata si temperatura pentru cantitatea necompensata.

Nexus OilPump ® permite consultarea de rapoarte cu privire la tranzactiile de combustibili prin rapoarte de tura si centralizatorul de tranzactii care ofera o situatie globala a datelor grupate pe ture de lucru.

Modul securizat si eficient a gestionarii datelor este asigurat prin accesul in aplicatie in baza contului de utilizator, organizarea pe ture de lucru, verificarea la deschiderea turei de lucru si la intrarea in aplicatie a indexului de combustibil inregistrat in aplicatie si a indexului de combustibil inregistrat de debitmetru si avertizarea operatorului de eventualele diferente de volum, verificarea intrarilor si iesirilor de carburant prin listarea automata a raportului de tura la inchiderea turei de lucru.

Nexus OilPump ® asigura comunicarea fiabila cu tancurile de combustibili in baza protocolului Veeder Root si ofera functii complexe de management a datelor aferente tranzactiilor de intrare si iesire din tancurile de combustibili prin intermediul documentelor, rapoartelor, evidentei pe ture de lucru, modului automatizat de gestiune a tranzactiilor si documentelor.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Nexus FuelTank

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Nexus FuelTank completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!