Despre Green Recycling

Este un soft dedicat colectării, transportului și tratării deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE).

Interfața web a programului este accesibilă atât pentru clienți cât și pentru prestatori și procesatori.

Întregul proces se pornește în momentul în care clientul accesează pagina web și depune o cerere de ridicare în care completează, cu aproximație, numărul de kilograme de deșeuri pe care urmează să le predea.

Ulterior prestatorul centralizează cererile și le transformă în comenzi pentru ca un transportator să poată colecta aceste comenzi pe destinații. Comenzile colectate sunt procesate în centre specializate. Softul dispune de un motor de calcul estimativ al kilogramelor pe elemente.

Suma finală de kilograme este raportată pe fiecare client conform trasabilității, urmând să fie transformată în puncte valorice, puncte ce permit clienților achiziționarea unor produse de IT drept recompensă.

Avantaje:

  • Aplicația poate fi accesată oricând, indiferent de locație, de pe orice sistem de operare atât timp cât există un browser web instalat și o conexiune la internet.
  • Conduce la eliminarea timpului petrecut pentru întocmirea și transmiterea documentelor necesare pentru procesul de colectare.
  • Identificarea rapidă a clienților prin logarea acestora pe site.
  • Îmbunătățirea nivelului de onorare al comenzilor.
  • Posibilitatea integrării cu alte medii de lucru.

Beneficii:

  • Durata întregului procesul de reciclare este redusă semnificativ datorită comunicării ușoare dintre client, prestator și colector, informațiile fiind accesate în timp real.
  • Cantitățile estimate de clienți inițial sunt ulterior actualizate automat de către program în contul clientului.
  • Programul dispune de un sistem de recompensare prin intermediul căruia clienții pot primi în schimbul deșeurilor predate echipamente de IT, realizând astfel și o fidelizare a utilizatorilor.
  • Evidența clară a comenzilor și a produselor predate/oferite conduce la o gestionare atentă a activităților companiei.
Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Green Recycling

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Green Recycling completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Alte aplicații software similare