Despre Gazeta Matematică - Ediţie Electronică

Gazeta Matematică – Ediţie Electronică cuprinde colecţia integrală a revistei Gazeta Matematică din perioada 1895-2009.

Astfel, pasionaţii de matematică se vor bucura de peste 90.000 de probleme şi articole matematice structurate după numărul şi data apariţiei, titlu, domeniu tratat sau autor.

Odată cu achizitionarea acestui produs, INTUITEXT oferă posibilitatea de actualizare a conţinutului, prin descarcarea GRATUITA a versiunii electronice a numerelor publicate de revista Gazeta Matematică. Aceste actualizări vor fi disponibile pe site şi vor cuprinde numerele din anii anteriori. Frecvenţa de publicare a acestor actualizări este următoarea: la sfârşitul anului curent va fi disponibilă actualizarea cuprinzând numerele Gazetei din anul precedent şi aşa mai departe.

Cuprins

Avantaje:

- Parcurgere dupa domeni
- Parcurgere cronologica
- Cautare avansata

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Galerie

Solicită un demo pentru Gazeta Matematică - Ediţie Electronică

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Gazeta Matematică - Ediţie Electronică completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!