Despre Fidelisoft Beauty

Fidelisoft Beauty este aplicatia standard dezvoltata pentru fidelizarea clientilor din industria de infrumusetare si ingrijire corporala. Prin implementarea acestui program, managerii saloanelor de frumusete pot loializa clientii pe termen lung prin intermediul cardului de fidelitate.

Avantajul principal pentru afacerea dumneavoastra prin implementarea programului Fidelisoft Beauty va fi cunoasterea clientelor, mai exact a comportamentului lor de cumparare, iar pe aceasta baza puteti beneficia de rapoarte generate de software pentru strategiile de loializare ce contribuie la cresterea afacerii dumneavoastra. Cu ajutorul aplicatiei Fidelisoft Beauty, puteti oferi clientului reduceri de pret prin acumulare de puncte. Relatia intre banii cheltuiti si punctele acordate, dar si intre punctele cheltuite si scazute din nota finala de plata, este stabilita de dumneavoastra. Programul software este prevazut cu baza de date despre angajatii si departamentele firmei dumneavoastra, respectiv cu produsele si serviciile pe care le comercializati. In istoricul fiecarei cliente veti avea informatii despre serviciile cumparate de ea de la dumneavoastra, dar si alte informatii care permit servicii personalizate specifice industriei Beauty (de exemplu, programarea clientei la o anume angajata a salonului).

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Fidelisoft Beauty

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Fidelisoft Beauty completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!