Despre Dental Soft

Dental Soft – Program de gestiune si management al cabinetelor si clinicilor stomatologice din Romania. Produsul dezvoltat de compania noastra este unul 100% romanesc.

Am dezvoltat acest soft, din dorinta de ajuta si imbunatati relatiile medicilor stomatologi cu pacienti. Programul, fiind o solutie 100% cloud, ofera un control complet asupra tuturor activitatilor prestate de echipa cabinetului cu pacientii acestuia. De la o simpla programare a unui pacient la medic, pana la detaliile complete legate de activitatea medicala prestata si informatiile financiare aferente,  se pot regasi in programul nostru.

De ce Dental Soft o solutie cloud ? Pentru ca aceasta va ofera urmatoarele avantaje:

  • Backup permenent – toate datele incarcate de dumneavoastra sunt in siguranta si nu trebuie sa va mai faceti griji ca puteti pierde vreodata informatii importante
  • Securitate – toate informatiile incarcate sunt securizate
  • Acces facil – puteti intra in program de oriunde in lume si de pe orice dizpozitiv conectat la internet

Misiunea noastra
Cu o echipa avand peste 15 ani experienta in dezvoltarea de aplicatii software, echipa Dental Soft ofera clienților noștri aplicații eficiente din punct de vedere al costurilor, folosind tehnologii de vârf. Intreaga echipa este extrem de dedicată sa asigure livrarea la timp a soluțiilor de succes adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri, de la cabinet mici la clinici si spitale mari.

Despre Companie
Compania Simplio Software, dezvoltatorul programului Dental Soft, este un dezvoltator de top din Romania al soluțiilor software personalizate din domeniul medical si nu numai. Echipa de software medical Simplio Software a lucrat împreună pentru a-și ajuta clienții să obțină succes. Credem cu tărie că lucrurile mari au un inceput mic.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Modalitate de accesare
  • Instalare pe calculator/server - Windows
Modalitate de licențiere
  • SaaS
Sistem de operare
  • Windows
Accesare de pe dispozitive mobile
  • Prin browser
Instruire
  • Curs
  • Prin intermediul documentației
Demo/trial
  • Demo în cadrul unei prezentări

Solicită un demo pentru Dental Soft

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Dental Soft completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!