Despre Care pe Car(t)e - ABCdar - 101 jocuri

Lucrarea "Care pe Car(t)e - ABCdar - 101 jocuri didactice" ofera micului elev un bogat, variat si atractiv material pentru:
 - exersarea citirii constiente, corecte, pe texte complementare celor din manual;
 - analiza si sinteza fonetica a cuvintelor (descompunerea in cuvinte, silabe, sunete, precum si compunerea propozitiilor din sunete, silabe, cuvinte), folosind un bogat material intuitiv si organizat sub forma de joc;
 - evaluarea cunostintelor insusite dupa parcurgerea fiecarei etape.
Colectia de jocuri este realizata cu aplicatia Game Maker, editor cu care se pot realiza jocuri didactice cu multa usurinta si de o foarte mare diversitate.

Care pe Car(t)e este denumirea generica a jocurilor didactice care se pot construi cu ajutorul editorului Game Maker. Desigur, oricine cunoaste ce sunt jocurile didactice si la ce folosesc, dar mai putin se cunoaste ca aceasta categorie de jocuri revolutioneaza segmentul educational pentru care este destinat. Noutatea absoluta in domeniu este ca aceste jocuri SE POT CONSTRUI cu ajutorul editorului Game Maker Care pe Car(t)e. Un cadru didactic poate realiza orice joc, fara a fi nevoit sa detina cunostinte de programare, utilizand cateva scheme predefinite, puse la dispozitie de acest editor. Fiecare schema poate genera, la randul ei, numeroase tipuri de exercitii, astfel incat aplicatia raspunde cu succes tuturor cerintelor, acoperind intreaga gama a tipurilor de exercitii cu care se lucreaza in invatamantul primar.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Care pe Car(t)e - ABCdar - 101 jocuri

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Care pe Car(t)e - ABCdar - 101 jocuri completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!