Despre BI Adviser

Produs din categoria Business Intelligence (BI)BI Adviser este un instrument vital pentru managementul unei companii care utilizează o aplicaţie din gama ERP furnizată de Transart.

Instrument de tip „dashboard & analyzer”, dezvoltat pe platforma QlikView, BI Adviser transpune vizual informaţii esenţiale despre operaţiunile comerciale şi financiare ale companiei. Grupând indicatori cheie de performanţă (KPI) în panouri de control tematice sau departamentale (dashboards), BI Adviser permite monitorizarea funcţionării afacerii (vânzări, stocuri, cash-flow, încasări, plăţi), realizarea de analize şi identificarea tendinţelor care pot afecta derularea profitabilă a afacerii.

Utilizăm soluţia de BI oferită de Transart pe platformă QlikView de aproximativ un an de zile. Eu o utilizez zilnic şi pot spune că a devenit un obicei. Peste 60% dintre deciziile pe care le-am luat în această perioadă au pornit de la o informaţie pe care am aflat-o sau căutat-o folosind BI Adviser. Dacă anterior aşteptam după nişte rapoarte de sinteză şi câteva zile, acum multe dintre acestea sunt disponibile practic instantaneu. Per ansamblu, pot spune că timpul de acces la informaţii esenţiale despre afacerea pe care o conduc s-a redus cu peste 50% iar modul de prezentare grafică a acestora este mult mai atractiv şi mai util … Noi lucrăm cu stocuri de marfă în valoare de peste 1 milion de euro, iar pe partea de optimizare stocuri, BI Adviser ne-a ajutat cel mai mult. Aş estima ca investiţia în aplicaţia de BI a fost recuperată doar prin eliminarea stocurilor neperformante şi creşterea vitezei de rotaţie a stocurilor de produse cu randament financiar mai ridicat. Aportul adus de BI pe zona de cashflow - identificarea şi recuperarea banilor din piaţă -  şi pe partea de planificare/stimulare vânzări este şi el destul de consistent.” a declarat Dl Deak Ferenc - General Manager, Wooden Technic Prodimpex.

Un „google” pentru afacerea ta - În esenţă un astfel de instrument te ajută să dobândeşti o viziune mult mai clară asupra operaţiunilor interne din propria afacere. Mai concret:

  • BI Adviser îţi scoate rapid în evidenţă excepţiile, fie ele pozitive sau negative, fapt ce-ţi permite să iei rapid decizii prin care să exploatezi o oportunitate apărută sau să corectezi rapid o anomalie depistată
  • Te ajută să înţelegi mai exact relaţia cu cei mai importanţi clienţi ai tăi
  • Te ajută să-ţi optimizezi portofoliul de produse, în funcţie de viteza de rotaţie şi gradul de acoperire cu stoc al acestora
  • Te ajută să negociezi cu furnizorii - folosind argumente concrete, să stabileşti discounturi şi termene de plată! (Ai la îndemână scenarii What-If care îţi arată instantaneu impactul modificării preţului de achiziţie cu x% asupra veniturilor companiei, dar şi grile cu obiceiurile de plată ale clienţilor tăi)
  • Te ajută să-ţi identifici rapid produsele “driver” şi noile tendinţe care încep să se manifeste în piaţă
  • Vei controla mult mai bine ce se întâmplă în companie, fiindcă ai acces aproape instantaneu, la rapoarte detaliate referitoare la toate operaţiunile interne din propria afacere
  • Într-un timp mult mai scurt, decât cel pe care îl vei estima iniţial, vei obţine o imagine mult mai corectă asupra propriei afaceri şi vei vedea că deciziile pe care le iei, vor fi mai multe şi cu impact semnificativ pe cashflow şi pe veniturile companiei
  • În mai puţin de un an, investiţia ta în acest instrument se va întoarce înzecit: parţial direct în conturile companiei sub formă de venituri noi sau de economii realizate şi … parţial ca urmare a unei eficienţe sporite a oamenilor care, folosind instrumentul, dobândesc o înţelegere mai exactă şi mai profundă a elementelor esenţiale care determină profitul companiei.
Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru BI Adviser

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația BI Adviser completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Alte aplicații software similare