DevCon 2024

Nord Events Center by Globalworth Nord Events Center by Globalworth
06 - 07 Noiembrie 2024 06 - 07 Noiembrie 2024
DevCon este o conferință premium de tehnologie din România, care reunește profesioniști IT, dezvoltatori de software și lideri din industrie din întreaga lume și care va avea loc pe 6-7 noiembrie în București.
DevCon 2024

 

În această toamnă, ne propunem să creăm un centru tehnologic care să servească drept hub pentru schimbul de cunoștințe, networking și inspirație, oferind participanților perspective unice asupra dezvoltării software, inovației și celor mai recente progrese din industria tech. Pentru această a 6-a ediție a DevCon, am pregătit pentru voi o călătorie tehnologică valoroasă, incluzând sesiuni puternice, masterclass-uri practice și cele mai mari nume din domeniul tehnologiei. Ne mobilizăm forțele pentru 2 zile pline de conținut pe următoarele teme: Java, Web & Mobile, Securitate Cibernetică, Date, AI & ML, DevOps, QA & Testing.

DevCon este un eveniment care oferă comunității IT oportunitatea de a se implica într-o agendă tehnică în cadrul căreia peste 60 de campioni tech vor fi prezenți pentru a-și împărtăși cele mai bune perspective, conectând astfel audiența la cele mai noi tendințe în tehnologie. Cu mai mult de 25 de parteneri, o zonă Expo dedicată, experiențe valoroase de networking și o agendă tehnică, așteptăm peste 2500 de participanți să ni se alăture în cele 2 zile de conferință.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?