Business Days 2024

Grand Hotel Italia, Cluj Napoca, Cluj Grand Hotel Italia, Cluj Napoca, Cluj
07 - 08 Octombrie 2024 07 - 08 Octombrie 2024
Cel mai așteptat eveniment de business din România revine în regiune: Business Days - Beyond Business. Evolution, va avea loc în 🗓️ Data de 7 - 8 octombrie 2024, la 📌 Grand Hotel Italia, Cluj Napoca. 
Business Days 2024

Business Days este singurul eveniment în care ai, într-un singur loc, cei mai buni experți, antreprenorii lideri de piață, top manageri, investitori activi în tech și non tech și viitorii tăi clienți din toate industriile reprezentative. 

 Business Days 2024 îți promite o agendă plină: 2 zile de eveniment, peste 50 de speakeri invitați, 4 conferințe, 16 workshop-uri. 

Ce descoperi la Cluj Business Days? 

TRENDURI

Diminuezi riscurile și maximizezi succesul în business! Adaptarea la schimbare este o nevoie constantă, iar alături de noi descoperi trendurile cheie, analizezi cu atenție contextul realității și dezvolți strategii adaptative pentru a prospera în orice mediu de afaceri.

NETWORKING

Îți extinzi rețeaua de networking. Ai posibilitatea să interacționezi direct cu speakerii și partenerii ediției, care sunt parte dintr-o comunitate activă de antreprenori, manageri de top (CEO, GM). În același timp, ești față în față și cu alți antreprenori, factori de decizie și profesioniști preocupați de dezvoltarea, eficientizarea și sustenabilitatea mediului de business.

NOI TEHNOLOGII

Eficientizezi procesele în cadrul companiei. Parteneriatul cu AI sau amenințarea AI-ului sunt teme la care și tu reflectezi cum să le implementezi optim? La conferințele Business Days vei întâlni antreprenori care propun soluții clare. Inovația e susținută cu și de tehnologia aplicată. 

DEZVOLTARE

Pragul maxim de creștere al unei afaceri sau echipe este definit de limitele celui care o creează. În cadrul evenimentului propunem contexte pentru dezbateri și schimb de idei și experiențe alături de cei mai recunoscuți specialiști și experți în leadership, management, vânzări, marketing, relații cu clienții, finanțarea și dezvoltarea afacerii tale.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?