Servicii

Identificare soluție software potrivită

Căutarea soluției software potrivită pentru fiecare business în parte pornește de pe Softlead. Oferind acces la o suită semnificativă de soluții software, expertiză în consultanță pentru implementare și dezvoltare de aplicații software personalizate, Softlead este singurul marketplace integrat dedicat digitalizării companiilor din România.

Generare lead-uri pentru aplicații software

Pentru companiile listate în platformă, Softlead funcționează ca un generator de lead-uri, fiecare dintre vendorii cu un cont activ având posibilitatea de a crește portofoliul de clienți, precum și notorietatea produselor software și a serviciilor oferite.

Procesul de generare de lead-uri este construit pe strategii organice și pe o targetare optimizată a segmentelor de public vizate de fiecare companie software în parte.

Consultanță

Echipa de consultanță din cadrul Softlead oferă servicii integrate de audit și implementare software și project management, asigurându-se de respectarea etapelor de planificare și de analiză a fluxurilor interne.

 • Identificarea obiectivelor, problemelor/obstacolelor organizaționale ce vizează digitalizarea sau eficientizarea.
 • Analiza și modelarea proceselor de business din cadrul companiei.
 • Colectarea funcționalităților tehnice în raport cu cerințele de business.
 • Elaborarea documentației de proiect.
 • Configurarea planului de proiect, a termenelor, costurilor aferente și a scenariilor de testare.
 • Implementare
 • Analiză post-implementare.

Analiză de business

În vederea identificării optime a aplicațiilor software potrivite fiecărei companii, Softlead oferă servicii complete de analiză de business și modelare de procese, în vederea:

 • Dezvoltării de soluții software de la zero
 • Realizării specificațiilor funcționale pentru implementarea unor aplicații software noi
 • Eficientizării proceselor de business
 • Restructurării organizaționale

Prin echipa internă, Softlead asigură servicii de analiză de business prin experți cu experiență de peste 20 de ani în modelare de procese în câteva dintre cele mai importante industrii: energie, telecom, producție.

Dezvoltare software

O aplicație software personalizată (custom) este recomandată industriilor sau companiilor care au operațiuni, activități sau fluxuri speciale, ce nu pot fi digitalizare cu ajutorul aplicațiilor software existente. Pentru fiecare dintre aceste proiecte, Softlead identifică setul de funcționalități tehnice specifice, precum și furnizorul de soluții care se poate încadra în termenele de execuție și bugetele clientului.

Despre noi

Softlead este prima platformă de tip marketplace din România, 100% dedicată aplicațiilor software, cu rol de generator de lead-uri. Obiectivul principal este acela de a oferi acces la soluții software potrivite fiecărui tip de organizație, de la start-up-uri la companii mari și foarte mari.

Ai nevoie de informații suplimentare?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!