Noutăți IT&C

Caută articolele după:
Softlead

Cum pot aplicațiile de BI și de Contabilitate să accelereze creșterea unei companii?

Recomandări, obiective, beneficii și costuri ale implementării soluțiilor de Business Intelligence (BI) sau Contabilitate.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce sunt utile aplicațiile software de contabilitate? Cât costă o aplicație dedicată?

65% dintre utilizatorii aplicațiilor software de contabilitate consideră că principalul beneficiu al programelor este dat de capacitatea de a oferi date în timp real, în timp ce 44% au observat o reducere a erorilor umane în cadrul departamentului financiar.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum ajută aplicațiile software să treci cu succes de controalele fiscale?

Relația dintre autoritățile fiscale și contribuabili este considerată, de cele mai multe entități juridice ca fiind una tensionată, definită prin mii de documente, birocrație și dezorganizare.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

[Studiu]> Piața soluțiilor software de contabilitate în următorii 7 ani

Aplicațiile software dedicate departamentelor și activităților financiar-contabile se referă la toate acele soluții cu rol în înregistrarea, managementul și procesarea datelor ce prezintă caracter financiar. Acestea sunt folosite de experții contabili și de companiile care au specializare în domeniu, având ca activitate principală operarea cu tranzacții, monitor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor de construcții

Considerate a fi linii de business complexe și cu multiple fluxuri interne, companiile din industria construcțiilor reprezintă unul dintre segmentele extrem de relevante în contextul eficientizării, monitorizării și gestionării procedurilor specifice.  

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Care sunt cele mai bune soluții software financiare personale?

Administrarea bugetului personal este o activitate recurentă asemănătoare unui business de mici dimensiuni și cu un număr restrâns de angajați, incluzând previziuni, analize, bugetări, fonduri de creditare, riscuri, precum și multe altele.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Volumul de facturi generat în domeniul utilităților este imens. Cum procedăm?

Soluția de Management al Facturării de Utilități are ca obiectiv prioritar eficientizarea activităților de facturare şi încasare, esențiale pentru business-ul de utilități

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Perspective & Trenduri conform Google pentru industria Software

Doar în Europa, companiile și sistemele de guvernământ alocă peste 200 de miliarde de euro pe an pentru crearea sau pentru implmentarea aplicațiilor și sistemelor informatice. În Statele Unite ale Americii, 1 din 200 de angajați este programator.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce este important să achiziționezi o aplicație de contabilitate optimă?

Aplicațiile software ce servesc departamentelor de contabilitate includ module cu rol în creșterea eficienței agenților economici sau contabililor prin generarea: rapoartelor sistem (balanțe, registre), urmărirea facturilor plăților efectuate sau restante, a situațiilor departamentelor de personal (salarii, ștate de plată), transferuri între conturi, diferențe de curs la pl...

Citește articolul arrow_forward