Noutăți IT&C

Caută articolele după:
Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor de construcții

Dezvoltarea pieței construcțiilor a atras cu sine și creșterea interesului companiilor pentru gestionarea eficientă a resurselor, reducerea riscurilor și măsurarea performanțelor echipelor de muncitori. Astfel, firmele de construcții locale au investit în ultimii ani în soluții software competitive care să le permită coordonarea internă și externă, managementul...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Top aplicații software recomandate companiilor de contabilitate

Conform KPMG, companiile de contabilitate care au implementat o soluție software potrivită activității lor au scăzut cheltuielile cu 24% după doar un an de utilizare.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum pot aplicațiile de BI și de Contabilitate să accelereze creșterea unei companii?

85% dintre manageri consideră că accesul la date poate influența în mod semnificativ direcțiile de business, strategiile și deciziile organizaționale.  De asemenea, după implementarea unei aplicații software dedicată, 92% dintre companii au îmbunătățit eficiența operațională și au crescut încasările.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce sunt utile aplicațiile software de contabilitate? Cât costă o aplicație dedicată?

65% dintre utilizatorii aplicațiilor software de contabilitate consideră că principalul beneficiu al programelor este dat de capacitatea de a oferi date în timp real, în timp ce 44% au observat o reducere a erorilor umane în cadrul departamentului financiar.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum ajută aplicațiile software să treci cu succes de controalele fiscale?

Relația dintre autoritățile fiscale și contribuabili este considerată, de cele mai multe entități juridice ca fiind una tensionată, definită prin mii de documente, birocrație și dezorganizare.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

[Studiu]> Piața soluțiilor software de contabilitate în următorii 7 ani

Aplicațiile software dedicate departamentelor și activităților financiar-contabile se referă la toate acele soluții cu rol în înregistrarea, managementul și procesarea datelor ce prezintă caracter financiar. Acestea sunt folosite de experții contabili și de companiile care au specializare în domeniu, având ca activitate principală operarea cu tranzacții,...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Care sunt cele mai bune soluții software financiare personale?

Administrarea bugetului personal este o activitate recurentă asemănătoare unui business de mici dimensiuni și cu un număr restrâns de angajați, incluzând previziuni, analize, bugetări, fonduri de creditare, riscuri, precum și multe altele.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Volumul de facturi generat în domeniul utilităților este imens. Cum procedăm?

Soluția de Management al Facturării de Utilități are ca obiectiv prioritar eficientizarea activităților de facturare şi încasare, esențiale pentru business-ul de utilități

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Perspective & Trenduri conform Google pentru industria Software

Doar în Europa, companiile și sistemele de guvernământ alocă peste 200 de miliarde de euro pe an pentru crearea sau pentru implmentarea aplicațiilor și sistemelor informatice. În Statele Unite ale Americii, 1 din 200 de angajați este programator.

Citește articolul arrow_forward