Noutăți IT&C

Caută articolele după:
Softlead

Cum poate crește industria agricolă din România cu ajutorul aplicațiilor software potrivite?

Conform unui studiu realizat de KeysFin în 2020, referitor la spațiul românesc agricol, doar 59% dintre companii au înregistrat profit în anul 2019, iar acest procent este în scădere.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

xarvio™ adaugă noi funcții aplicației FIELD MANAGER în 2020

xarvio ™ FIELD MANAGER a fost folosit deja de 16.000 de fermieri la nivel mondial, pe mai mult de două milioane de hectare de câmpuri agricole

Citește articolul arrow_forward
Softlead

APIA a autorizat eliberarea a 1 miliard de euro pentru plăţi directe în agricultură – Care sunt oportunitățile de digitalizare?

Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) a anunțat că a autorizat, la finalul săptămânii trecute, plata pentru un miliard de euro pentru fermieri, în contul sumelor care li se datorau în 2019.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Soluții cloud-to-cloud în agricultură: Climate FieldView pune datele științifice la dispoziția fermierilor

The Climate Corporation, divizia Bayer ce deține FieldView, platforma integrată de agricultură digitală lider în industrie, anunță un parteneriat încheiat recent cu CLAAS Telematics.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum schimbă tehnologia industria AgriBusiness?

Conform celor mai noi trenduri punctate de G2Crowd, două tendințe majore vor influența în următorii ani perspectiva și abordarea agriculturii: intențiile generației millenials (născuți în perioada 1981-1996) de a investi în această industrie, precum și determinarea importanței preciziei, care poate face diferența între productivitate și eșec....

Citește articolul arrow_forward