Digital Marketing Forum 2024

Cel mai longeviv eveniment dedicat promovarii online din Romania revine in 2024 cu o noua editie. 

  • Sector 5, Bucuresti - JW Marriott Hotel București
  •    25 - 26 Aprilie 2024

Digital Marketing Forum va avea loc pe 25 si 26 aprilie si va include doua zile de conferinta si doua masterclass-uri, cu prezentari captivante, dezbateri interactive, exemple concrete si solutii avansate. Peste 50 de vorbitori sunt asteptati sa urce pe scena evenimentului pentru a oferi solutii si tacticilor actuale in optimizarea eforturilor de marketing. O noua editie Digital Marketing Forum va avea loc pe 25-26 aprilie 2024, la JW Marriott Hotel. Noteaza data in agenda si aboneaza-te la newsletter  pentru a fi primul care afla detalii despre eveniment: https://bit.ly/DMFNewsletter.

Digital Marketing Forum 2023 a fost o editie peste asteptari, un maraton de continut de doua zile, desfasurat cu entuziasm si incheiat cu multe aplauze. Peste 600 de profesionisti din marcom au primit cele mai asteptate raspunsuri la provocarile actuale din mediul digital.

Află mai multe detalii despre eveniment: https://www.digitalforum.ro/ 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot