Descriere

Luxoft Training este divizia externa de training IT&C a Luxoft, una dintre cele mai mari companii de software si servicii informatice. Programele noastre de training sunt bazate pe cele mai noi tehnologii IT si includ subiecte din toata aria de software development: 

  • Programare (Java, .Net, Python etc)
  • Software testing
  • Project management in IT
  • Agile
  • Business Analysis

Cursurile Luxoft Training se adreseaza atat specialistilor IT care vor sa isi imbunatateasca competentele in acest domeniu cat si companiilor care doresc sa isi pregateasca angajatii pentru a lucra cu cele mai noi tehnologii.

Membru în asociația

ANIS
Servicii oferite
  • Training

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Invata sa lucrezi cu solutiile Atlassian alaturi de Luxoft Training

Daca esti programator, software tester, project manager, business analyst sau esti implicat intr-un proiect de anvergura, sansele sunt destul de mari sa lucrezi sau cel putin sa fi auzit de solutii precum Jira sau Confluence. Indiferent de marime sau componenta, multe echipe folosesc solutii Jira pentru a planifica, verifica si lansa produse software sau, in cazul Confluence, pentru a incuraja col...

Citește tot arrow_forward

Obtineti certificarea IIBA cu Luxoft Training

Luxoft Training Romania a obtinut statutul de Endorsed Education Provider (EEP) din partea International Institute of Business Analysis (IIBA).

Citește tot arrow_forward