Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația RiverRaft Outlook BPM completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

CS Vision

CS Vision a fost infiintata in octombrie 2002 de catre Razvan Bagiu, absolvent al facultatii de matematica din Bucuresti. Compania are 2 linii de business, dezvoltarea de solutii software si productia de terminale si aplicatii interactive. Divizia software  a fost initiata pentru a oferi companiilor si institutiilor din cadrul administratiei publice solutii pentru eficientizarea activitatii, propunand solutii de gestionare a proceselor de business, de Document Management de CRM si ERP, pentru o interactiune cat mai eficienta atat cu proprii colaboratori cat si cu clientii. Din anul 2002 pana in prezent specialistii CS Vision au realizat numeroase proiecte de realizare de software la cerere, focusul principal fiind managementul activitatii cu ajutorul unor solutii software complexe. Solutiile implementate sunt de la sisteme de Document Management, integrate in fluxul de activitati al companiilor si institutiilor, pana la portaluri complexe avand la baza Sharepoint, sisteme software de task management, implementarea de solutii de business process management (BPM) s. a. Alaturi de solutii pentru departamentele de achizitii si urmarire investitii, pentru urbanism, pentru parc auto si stare civila, pentru managementul calitatii sau pentru cel de resurse umane, specialistii CS Vision au dezvoltat avand la baza platformele Microsoft si aplicatii unitare pentru gestionarea unei institutii. Divizia de signalistica interactiva, TomTouch (www.tomtouch.ro), are o experienta de peste 6 ani in producerea de hardware interactiv, fiind specializata in sisteme complexe de signalistica interactiva. TomTouch este produs in Romania si are un portofoliu de peste 30 de clienti, printre care se numara nume importante precum BCR, Rompetrol, Pepsi, Audi, Muzeul Taranului Roman s.a. Compania este Gold Partner Microsoft cu competente in Enterprise Content Management, avand de asemenea, referinte si parteneriate solide in implementarea de solutii de Business Process Management. Este de asemenea acreditata ISO 9001, ISO 14001 si ISO 27001. CS Vision a primit in 2008 una dintre cele mai importante distinctii de pe piata locala, aplicatia pentru managementul institutiilor publice fiind nominalizata ca solutia anului de catre Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP), compania avand la momentul respectiv printre cele mai multe implementari si customizari de Sharepoint in administratia publica locala. In acest moment compania are peste 25 de angajati ce isi desfasoara activitarea in Bucuresti si Brasov, unde detine si o hala proprie de productie pentru terminale interactive precum infochioscuri, suprafete multitouch s.a.