Despre Lege5 Online

Lege5, noul soft realizat de Indaco Systems, transformă documentarea legislativă în cea mai rapidă şi plăcută etapă a muncii dumneavoastră! Programul poate fi accesat oricunde și oricând, atât pe calculatoare desktop şi laptop, cât şi pe dispozitive mobile: tablete, smartphone, eBook Reader.

Lege5 Online se adresează atât specialiştilor din domeniul contabil, fiscal, juridic, cât şi persoanelor interesate de domeniul legislativ.

Datorită noilor funcţionalităţi unice pe piaţa de profil, utilizatorii se informează corect şi rapid cu privire la modificările şi completările asupra actelor normative şi le înţeleg mai bine din punct de vedere legislativ.

Serviciul permite, de asemenea, accesul la baza de informaţii legislative Indaco, oriunde şi oricând, datorită platformelor mobile de pe care poate fi utilizat: tabletă, smartphone, eBook Reader.

Printre noile funcţii ale produsului se numără căutarea inteligentă, care permite afişarea rapidă şi fără efort a rezultatelor dorite, istoricul legislativ, care reprezintă grafic, în ordine cronologică, modificările suferite de un act normativ, şi grupurile de lucru, care au rolul de a facilita lucrul în echipă a specialiştilor şi de a-i informa pe aceştia cu privire la activitatea profesională a colegilor sau partenerilor.

CĂUTAREA INTELIGENTĂ

Oferă o bază de date actualizată constant, mereu la zi. Simpla introducere a unor termeni-cheie generează rezultate cu adevărat relevante, până la nivelul unui articol de act normativ.

Puteţi naviga uşor prin lista de rezultate cu ajutorul paginatorului, plasat convenabil în josul paginii.

În acelaşi meniu, veţi găsi opţiunea de a salva căutările pentru o consultare sau repetare ulterioară. Căutările preferate pot fi găsite atât pe prima pagină, alături de cele mai recente acţiuni, cât şi în meniul "Documente Favorite".

ISTORIC LEGISLATIV

Funcţionalitate unică, extrem de intuitivă, care oferă o transpunere grafică, în ordine cronologică, a actelor normative şi a modificărilor suferite de acestea.

La prima accesare, Istoricul Legislativ va grupa modificările pe decenii. Odată selectată o perioadă, istoricul va afişa modificările pe:

 • Ani
 • Luni
 • Zile

EVIDENȚIEREA MODIFICĂRILOR

Identificarea modificărilor suferite de un act normativ poate fi dificilă, mai ales când este vorba despre un act complex care a fost modificat de nenumărate ori. De aceea, Indaco Systems a creat instrumentul ideal pentru a vă ajuta să vizualizați prin comparare textul așa cum era el înainte de modificare și textul modificat, cu evidențierea modificărilor.

CĂUTAREA ȘI URMĂRIREA DOSARELOR ÎN INSTANŢĂ 

Cunoscând numărul dosarului sau cel puțin numele uneia dintre părțile implicate, oricine se poate informa asupra fluxului unui dosar în instanță. În funcție de stadiul dosarului, veți avea acces la o serie de informații publice cum ar fi numele părților implicate, instanța, secția, completul, căile de atac, istoricul ședințelor precum și soluțiile pe scurt ale acestora.

Abonații Lege5.ro au la dispoziție funcționalități care vor face diferența în activitatea de informare asupra dosarelor în instanță de până acum. Aceştia vor beneficia de un serviciu de urmărire a dosarelor, care presupune notificarea înainte de începerea ședințelor, dar şi posibilitatea de a face adnotări pe fiecare dosar urmărit, pentru a-şi eficientiza activitatea.

Informațiile sunt oferite de portal.just.ro, baza de date cuprinzând toate dosarele din instanțele de judecată din toată țara începând cu 1990.

GRUPURILE DE LUCRU

Permit angajaţilor sau colaboratorilor unei firme să adauge sau să editeze împreună comentarii asupra unor paragrafe sau articole. Pentru a putea accesa această opţiune, este necesar ca cei implicaţi în proiect să aibă cont Lege5.

CALENDARUL FISCAL

Aveţi acces la toate declaraţiile  sau formularele care trebuie depuse şi plăţile care trebuie efectuate către organele competente, în decursul anului fiscal. Informaţiile sunt actualizate zilnic prin preluarea directă de pe site-ul ANAF a datelor şi pot fi integrate în propriul dumneavoastră calendar!

www.lege5.ro

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
Modalitate de licențiere
 • SaaS
Modalitate de accesare
 • Accesare prin internet
Sistem de operare
 • CentOS
 • MacOS
 • Redhat
 • Ubuntu
 • Windows
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin browser
Instruire
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo pentru Lege5 Online

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Lege5 Online completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!